15 نفر در حال مشاهده محصول هستند

سفرنامه شاردن

شناسه محصول: 19376

کتاب سفرنامه شاردن 5 جلدی ترجمه اقبال یغمایی

برای دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید.

ارسال سریع

با پست پیشتاز

پشتیبانی ۲۴ ساعته

و ۷ روز هفته

تضمین کیفیت

و تضمین اصالت

رضایت مشتریان

افتخار ماست

قیمت محصول

2,000,000 تومان

 سفرنامه شاردن اثر شرق شناس بزرگ اروپایی است به نام  شاردن که مکتوبات و شرح سفر شاردن به کشور ایران است.و نسخه حاضر که در 5 جلد میباشد توسط اقبال یغمایی بفارسی ترجمه شده است.در سفرنامه شاردن ما شاهد ماجراهای تاریخی و دیده های مولف و شرح تاریخ اجتماعی ایران در عصر صفوی است و در این کتاب اسناد ارزنده و شواهد و گزارشات جالبی راجع به اتفاقات مهم تاریخی زمان صفوی بویژه  در فاصله سالهای عزار ششصد چهل دو الی شصت و شش زمان شاه عباس دوم و شاه سلیمان و اتفاقات جاری در ان زمان که پایتخت شهر اصفهان بوده است.و در این مجموعه 5 جلدی ما با نامها و تاریخ بزرگان و رجال و پادشاهان زمان صفوی اشنا میشویم.و یک جدول برای ارزیابی ارزی مسکوکات بین فرانسه و انگلستان و ایران بدست می اوریم.

سفرنامه شاردن 5 جلدی به ترتیب در برگیرنده فهرست و سخنان اقبال یغمایی راجع به شخصیت و زندگی شاردن و چگونگی شرایط نشر این کتاب بوده. و سپس متن اصلی کتاب که در 22 بخش یا فصل اغاز و پایان میابد.

نویسنده طی اقامتش در پایتخت کاملا با اطراف و مرکزیت اصفهان اشنا میشود. و طی این زمان بدلیل اینکه زبان فارسی را یاد گرفته بود .با مردم اصفهان گفتگوهای بسیار داشت و اهالی را به منزل خود دعوت می نمود و ایشان را پذیرایی و گففتگو راجع به فرهنگ مردمی داشت.و از رسوم و سنن و اداب مردم و دربار زمان صفوی ازلاعات کافی کسب کرد. و همینطور طی سفرهای بسیارش به دهات و شهرهای دیگر  یک مجموعه سفرنامه ارزنده و خواندنی بی طرف خلق نمود.و یک رفرنس برای محققان تاریخی و یک کتاب جذاب برای علاقه مندان به تاریخ گذشته ایران و بخصوص سفرنامه به یادگار گذاشت.او براستی یک نویسنده امین و سیاح فهیم و دانشمند و فاضل بود و طی سفرهایش به ایران سعی در ثبت واقعیت بدور از علاقه شخصی و کینه یا دشمنی.

این کتاب سری دوم از مجموعه ده جلدی سفرنامه شاردن می باشد که این سری کتاب سفرنامه در پنج مجلد صحافی و توسط ناشر و مترجمی دیگر چاپ مجدد  گردیده است.این کتاب در دهه شصت و هفتاد به بازار عرضه شد و ترجمه خوب اقبال یغمایی است.این  دوره پنج جلدی به تاریخ و مردم عصر صفوی می پردازد و ترجمه نسبتا خوبی دارد .برای خرید کتاب سفرنامه شاردن 5 جلدی تماس بگیرید

 

 

دانلود کتاب سیاحتنامه شاردن

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سفرنامه شاردن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.

سایر محصولات