20 نفر در حال مشاهده محصول هستند

با پیر بلخ

شناسه محصول: 16051

با پیر بلخ نوشته محمد جعفر مصفا

برای دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید.

ارسال سریع

با پست پیشتاز

پشتیبانی ۲۴ ساعته

و ۷ روز هفته

تضمین کیفیت

و تضمین اصالت

رضایت مشتریان

افتخار ماست

قیمت محصول

2,000,000 تومان

كتاب با پیر بلخ اثر محمد جعفر مصفا

“در این کتاب کمیاب امده است که رابطۀ ما با مثنوی رابطه‌ای است خشک و بی‌محتوا، رابطه‌ای در سطح الفاظ و ادبيات، حال آنکه مثنوی پيامی بس عميق در خود نهفته دارد، پيامی که شرح رنج و اسارت آدمی و غربت او از موطن اصلی خويش است. پيام مثنوی هشداری است به انسانی که خود را در تار يک هستی مجازی از الفاظ و صورتها پيچانده و عمر خود را در ترس و رنج و تضاد می‌گذراند.

پيام مثنوی فريادی است برای بيداری و خروج از حصار نقش‌ها، و برگشت به “بحر جان” به هستی فراسوی مجازها و پندارها، به “باغ سبز عشق”، آنجا که همه وجد و سرور است و نشانی از ترس و دلهره‌های اين هستی مجازی نيست.

مثنوی ما را با شرح رنج‌های خويش در ياس و نوميدی رها نمی‌کند، با صدها اشاره و تمثيل نويد می‌دهد که می‌توان ترک غربت کرد و به نيستان اصيل خويش بازگشت.

کجاست اين بحر جان و اين باغ سبز عشق؟ می‌گويد در خودت، اما هرچه بيشتر به جستجويش بروی از آن دورتر می‌افتی. تو گوهری هستی در بطن دريای وحدت، و صدف پندار است که تو را از اين دريا جدا ساخته است.”

چـون گهـر در بحـر گويــد “بحـر کـو؟”                 وآن خيـال چـون صـدف ديـوار او

گفتـن آن “کـو؟” حجابـش می‌شـود                 ابـر تــاب آفـتـابـــش می‌شــــود

تو ببند آن چشم و خود تسليم کن                 خويشتن بينی در آن شهر کهن

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “با پیر بلخ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد سیستم شوید تا بتوانید عکس ها را به بررسی خود اضافه کنید.