پیرامون کتاب خاطرات حاج سیاح یا دوره خوف وحشت باید عرض نمود این کتاب مجموعه ای از خاطرات و سیاحات شخصی به نام حاج محمدعلی سیاح میباشد .او را بدلیل سفرهای بسیاری که داشت حاجی سیاح می شناختند. و ایشان از جوانی سفرهای خود را آغاز نمود بخصوص سفر معروفش که در سن بیست و سه سالگی بود که به کلیه کشورهای اروپا و شرق دور و شمال امریکا در 18 سال سفر نمود.و در این کتاب که مربوط به خاطراتش میباشد از سال هزار و دویست و پنجاه و شش شروع نموده و تا هزار و دویست هشتاد و هشت شمسی ادامه داشته است.
خاطرات حاج سیاح از کشور هند به کشور خود اغاز میشود و به ماجرای متواری شدن محمدعلی شاه قاجار از پایتخت و نفوذ شخص سردار اسعد بختیاری می پردازد. او طی دو کتاب مشهور خود یعنی خاطرات حاج سیاح و سفرنامه حاج سیاح مجموعه مشاهدات و تجربیاتش از وضع داخلی کشور و همچنین توصیف شرایط اجتماعی اقتصادی و فرهنگی جوامع کشورهای دیگر را مکتوب می نماید.
و در این کتاب بدون پرده و کامل عریان انچه را که از نظر او فقز فرهنگی دینی و سیاسی است را بازگو می کند
یکی از کتاب های که به تاریخ عصر قاجار پرداخته و حواشی و اتفاقات و انتقاد نویسنده را شامل میشود کتاب خاطرات حاج سیاح است که برگرفته از نوشته و خاطرات حاج محمدعلی سیاح محلاتی که در در دوره سالهای هزار و دویست بیست و پنج تا هزار دویست و هشتاد هشت در نزدیکی دوره مشروطیت نوشته شده است .کتاب خاطرات حاج سیاح یک کتاب بسیار خواندنی درباره سیاست و شرایط اجتماعی زمان نام برده است و نویسنده ا کلامی شیوا و در بسیاری گفتار تند و انتقادانه گزاش می کند.این کتاب به کوشش حمید سیاح در دهه چهل نخست چاپ شد.برای خرید کتاب حاج سیاح تماس بگیرید
خرید کتاب خاطرات حاج سیاح یا دوره خوف و وحشت به کوشش حمید سیاح به کوشش حمید سیاح نسخه بدون سانسور چاپ اول سال 1349 انتشارات امیرکبیر در فروشگاه کارا کتاب موجود است و برای دانلود کتاب خاطرات حاج سیاح اینجا کلیک نمایید.
در کارا کتاب هم نسخه جلد سلفون انتشارات ابن سینا چاپ دهه چهل موجود است و هم نسخه گالینگور سلفون انتشارات امیرکبیر دهه 50